Szponzoráció / Támogatás

Miért is van szükség az Ön támogatására?

A Mogyi Bajai Vízisport Klub csak részben tudja fedezni a működési költségeit a sportolók által befizetett tagdíjakból. A viszonylag konszolidáltnak mondható tagdíjak emelése nem lehet cél, hiszen csak kis mértékben jelentene megoldást és egyes esetekben, nehezen vállalható terhet jelentene sportolóink családjának.

A másik bevételi forrás a támogatások révén nyílik meg.

Az önkormányzatok és az Országos szakszövetség a lehetőségeikhez képest támogatják a sportág bajai fejlődését. A központi pénzek lehetőségei végesek, sok más feladatra kell pénzeszközöket fordítani. A cégek, vállalkozások társadalmi szerepvállalása keretében lehetőség van a sportok támogatására. Az egyesület alapfeladata az utánpótlás nevelése. Ennek keretében mindenképpen fontos szempont a lelkileg, testileg egészséges, küzdeni tudó és akaró ifjúság segítése, fejlődésének koordinálása. Nevelési munkánkat szoros együttműködésben végezzük a családdal és az oktatási intézményekkel. Hitünk szerint ez a hármas képes a megfelelő utat mutatni a gyermekeknek. A személyiségük fejlődésére szintén nagy hatással van az a közösségi szellem, amely a sportolás közben alakul ki.

Miért minket támogassanak?

A kajak-kenu hazánk egyik legsikeresebb, legkiemelkedőbb sportága az Olimpiák tükrében. Egyesületünk közhasznú szervezet, így adományok fogadására is jogosult.

Ennek a sportágnak a szépsége, hogy fiúk és a lányok is egyformán űzhetik, nincs megkülönböztetés, testalkattól függetlenül bárki elkezdheti és akár sikereket is elérhet. A kajak-kenu több, mint 1 sportág. Sok sportágat felölel a felkészítés során (kajak, kenu, úszás, futás, atlétika, kerékpározás, túrázás…). Szabadban űzhető sportág. A fiatalok megismerkednek a természettel, közösséget alkotnak. Szociálisan is fejlődnek.

2013 óta foglalkozunk gyerekekkel és felnőttekkel (fogyatékkal élőkkel is). Ezen idő alatt több száz fiatal fordult meg Egyesületünkben, ismerte meg a vízen járás szabályait. Célunk az utánpótlás bázis növelése az élsport és a szabadidő sport területén is. Bízunk benne, hogy akik nálunk sportoltak idővel a saját gyermekeiket is a természet, a víz, valamint a sport szeretetére nevelik majd.

Az elmúlt években a jelentkező gyermekek száma pedig azt bizonyítja, hogy igény is van a sportágra. Az új Kajak-Kenu Pont vízitelep és szabadidő központ létrehozásával ezen feladatok végrehajtása nem csak a helyi fiataloknak, de hozzánk érkező szabadidő sportolóknak is nagyszerű lehetőségeket kínál. Ezzel nem csak az Egyesület, de Baja Megyei Jogú Város minden lakosa és vállalkozása is sokkal nagyobb ismertséghez jut.

Kérem, lehetőségeihez képest segítse a Mogyi Bajai Vízisport Klub munkáját!

Támogatóink