MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS BAJÁN- BORKÓSTOLÓVAL

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS BAJÁN- BORKÓSTOLÓVAL

SZÉP Kártya

A Sugovica, vagy Kamarás-Duna a Duna bajai mellékága. Keleti partján a városközpont fekszik, a nyugati oldalon pedig a Petőfi-sziget, ahol a Bajai Kajak-Kenu Pont működik. Ez a könnyed, rövid kis körtúra elsősorban családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek ajánlott, akik kikapcsolódni érkeztek: városnézéssel egybekötve remek program.

2 óra
5 km
Könnyű
4 személyes kenu, 6 személyes kenu, Sárkányhajó, 1 személyes kajak, 2 személyes kajak

Program:

Délelőtt: megérkezés, oktatás és evezés a Sugovicán (5 km – 2 óra)

Ebéd: meleg étel (opcionális - az ár nem tartalmazza)

A Sugovica (Kamarás-Duna) igazi kiránduló és sportolásra alkalmas hely. Igazi mediterrán hely a város.

Találkozás 10 óra körül a Kajak-Kenu Ponton, ami egy jól felszerelt vízi megállóhely – hajóbérlési lehetőséggel - a vízitúra kiinduló állomásánál. A korábban egyeztetett kajak-kenu- és sportfelszereléseket, mentőmellényeket hordókat a helyszínen adjuk oda.Részletes kajak-kenu oktatás elméletben és gyakorlatban. Vízitúra szakképzett túravezetővel.

A Petőfi-szigetet körül öleli a Sugovica, melyet körbe evezve egy 5 km-es lasszót teszünk meg a víziteleptől a Türr- kilátóig, innen a homokos szabadstrand mellett haladunk el, majd Európa 2. legszebb tere a Szentháromság tér alatt érünk vissza a kiinduló helyünkhöz.

Kiváló terep egy kezdő, vízitúrázásban még nem jártas csoport részére.

Délután: városnézés

Vacsora: borkostolóval egybekötött vacsora a Schieber Pincészetben (Szekszárd). Borkóstoló díja: egyéni árajánlat alapján.

Hazautazás.

Galéria