SÁRKÁNYHAJÓS KALAND A SUGOVICÁN

SÁRKÁNYHAJÓS KALAND A SUGOVICÁN

SZÉP Kártya

A Sugovica (Kamarás-Duna) igazi kiránduló és sportolásra alkalmas hely. Igazi mediterrán hely a város. A Petőfi-szigetet körül öleli a Sugovica, melyet körbe evezve egy 5 km-es lasszót teszünk meg a víziteleptől a Türr István - kilátóig (a csapat kérésen megfelelően a Dunára is kievezhetünk), innen a homokos szabadstrand mellett haladunk el – ahol akár strandolásra is van lehetőség -, majd Európa 2. legszebb tere a Szentháromság tér alatt érünk vissza a kiinduló helyünkhöz.

2 óra
5 km
Könnyű
Sárkányhajó

A sárkányhajóban a fantasztikus hangulat mellett észrevétlenül igazi csapattá kovácsolódik a társaság, hiszen egyszerre, egy cél érdekében a csapat minden tagjának dolgoznia kell.

A sárkányhajó rendkívül stabil - szinte felboríthatatlan – de nagyon jól siklik. A hajóinkban egyszerre 10 vagy 20 fő tud evezni, a dobos által adott ütemre.

Nagyobb társaság esetén egyszerre 2 hajó is vízen lehet, így azonnal házi versenyekre is sor kerülhet, ami már komoly fizikai kihívást is jelenthet. Profi kormányosaink a hajó biztos vezetése mellett motiválják is a csapatot!

Galéria